NL | FR | EN | DE
Contact | Nieuws | Nieuwsbrief | Geavanceerd zoeken     .be
Naar Startpagina
Zoeken

Nieuwe brochure «Preventie van rugklachten in de sector van de thuishulp»

26-07-2007

In België klagen acht mensen op tien over rugpijn in de loop van hun leven. Dit geeft het belang aan van preventie in dit domein. De Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg heeft zopas een nieuw handboek uitgegeven over de preventie van rugklachten in de sector van de thuishulp. Dit handboek leidt een reeks van brochures in die gewijd zijn aan de preventie van musculo-skeletale aandoeningen.
Dit thema is niet toevallig gekozen: het kadert in de Europese campagne 2007 voor Veiligheid en Gezondheid, die eveneens het probleem van de rugklachten centraal stelt.
Binnenkort verschijnen nieuwe handboeken gewijd aan de sector van de kinderopvang, de bouw en de landbouw.

Dit handboek gewijd aan de thuishulp is de vrucht van een synergie tussen de projecten Rugklachten en Proxima, met de steun van het Europees Sociaal Fonds.

Deze brochure kan geraadpleegd en besteld worden in de module Publicaties. Ze kan eveneens gratis verkregen worden bij de Cel Publicaties van de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg, Ernest Blerotstraat 1 te 1070 Brussel, tel. 02 233 42 11, fax: 02 233 42 36, e-mail: publicaties@werk.belgie.be

Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap - Bescherming van persoonsgegevens