NL | FR | EN | DE
Contact | Nieuws | Nieuwsbrief | Geavanceerd zoeken     .be
Naar Startpagina
Zoeken

Nieuwe uitgever PWA-cheques

18-12-2008

Het nieuwe contract voor de uitgifte van PWA-cheques werd toegewezen aan Accor Services. Dit betekent dat vanaf 1 januari 2009 Accor Services de PWA-cheques  zal drukken en verkopen.

De firma Sodexo blijft de PWA-cheques uitgeven tot en met 31 december 2008. Sodexo blijft ook nadien verantwoordelijk voor de terugbetaling van de nog in omloop zijnde geldige PWA-cheques die door hen werden uitgegeven.

De RVA stelt, samen met Accor Services en Sodexo, alles in het werk om de continuïteit van het systeem te garanderen en de overgang zo vlot mogelijk te laten verlopen.
De firma Accor Services zal in de komende dagen een brief sturen naar alle gebruikers. De brief zal een antwoord geven op alle vragen die te maken hebben met de overgang naar de nieuwe uitgiftemaatschappij (o.a. de bestelprocedure voor PWA-cheques, wat te doen met de reeds aangekochte cheques, verschillende contactgegevens…).

Vanaf 1 januari 2009 zal ook de nieuwe gebruikerswebsite beschikbaar zijn: http://www.pwa-cheque-rva.be. Accor Services ontwikkelde deze website die integraal wordt gewijd aan de PWA-cheques. Gebruikers kunnen er nuttige informatie vinden, documenten en formulieren downloaden en zullen er toegang krijgen tot hun persoonlijke en beveiligde webspace. Er wordt eveneens een animatiefilmpje voorzien dat de werking van het systeem op een concrete manier uiteenzet. Bovendien ontwikkelde Accor Services een extranet bestemd voor de PWA’s (Plaatselijke Werkgelegenheidsagentschappen) waar ze o.a. nieuwe gebruikers online kunnen registreren en hun bestellingen beheren.

Meer informatie over de Plaatselijke Werkgelegenheidsagentschappen vindt u in het thema Werkgelegenheid > Werkgelegenheidsmaatregelen > PWA

Bron: RVA

Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap - Bescherming van persoonsgegevens