NL | FR | EN | DE
Contact | Nieuws | Nieuwsbrief | Geavanceerd zoeken     .be
Naar Startpagina
Zoeken

De FOD Werkgelegenheid is genomineerd voor de EMAS Awards

10-10-2011
De FOD Werkgelegenheid is één van de genomineerden voor de EMAS-prijzen 2011 in de categorie “Grote openbare diensten”. De prijzen worden uitgereikt op 17 november in Wieliczka, in de buurt van Krakau in Polen.

De FOD Werkgelegenheid behaalde het EMAS-certificaat in december 2009 voor het hoofdgebouw in Brussel. Dit certificaat benadrukt het engagement van het departement om haar impact op het milieu te verminderen.

Ter herinnering, EMAS (Eco-Management & Audit Scheme) is een Europees instrument dat ondernemingen erkent die vooruitgang willen boeken bij de voortdurende verbetering van hun milieuprestaties en die zich confirmeren aan de milieuwetgeving en hun personeelsleden sensibiliseren voor milieubeheer.

De Europese Commissie ondersteunt al 6 jaar de organisatie van een prijs die instellingen beloont die een bepaald niveau van uitmuntendheid op het vlak van het leefmilieu hebben bereikt.

De nadruk werd in 2011 gelegd op de betrokkenheid van de geïnteresseerde partijen, waaronder de werknemers, bij de voortdurende verbetering van de milieuprestaties van de organisatie.

Drie Belgische organisaties werden genomineerd voor de Europese EMAS-prijzen 2011. De onderneming Belvas in de categorie “micro-onderneming”, Fortech-Wase-Wind voor de “kleine ondernemingen” en de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg in de categorie “Grote openbare diensten”.

Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap - Bescherming van persoonsgegevens