NL | FR | EN | DE
Contact | Nieuws | Nieuwsbrief | Geavanceerd zoeken     .be
Naar Startpagina
Zoeken

Neem deel aan de wedstrijd « Goede praktijken voor preventie van psychosociale risico’s » voor 15 september 2014!

02-09-2014
De AD Humanisering van de arbeid reikt een prijs uit om de goede praktijken inzake preventie van psychosociale risico’s (PSR) te belonen.

De prijs beloont een onderneming of instelling die een duurzaam en doeltreffend beleid heeft ingevoerd voor de preventie van PSR dat deel uitmaakt van een globaal beleid inzake beheer van professionele risico’s en dat aansluit bij de sociale dialoog. Dit beleid moet tot doel hebben om de PSR in het algemeen en/of andere fenomenen in het bijzonder (stress, agressie, pesten, burnout, alcohol,…) te evalueren, weg te werken en/of te verminderen.

Bezorg ons jullie project en win een prijs! Er is een totaalbudget van 25000 euro voorzien voor de winnaars.

In het dossier van de kandidatuur moet een volledig beëindigde actie worden beschreven en dit moet gepaard gaan met een kritische evaluatie van de verkregen resultaten.

Voor meer inlichtingen, raadpleeg het wedstrijdreglement en het deelnemingsformulier die beschikbaar zijn op de website www.voeljegoedophetwerk.be of contacteer hua@werk.belgie.be. De deelnemingsdossiers moeten ingediend worden vóór 15 september 2014 om 10u.

De laureaten zullen ambtshalve strijden voor de award van het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk, in het kader van de campagne "Gezond werk is werk zonder stress".

Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap - Bescherming van persoonsgegevens