NL | FR | EN | DE
Contact | Nieuws | Nieuwsbrief | Geavanceerd zoeken     .be
Naar Startpagina
Zoeken

Nieuwsbrief preventie zware ongevallen - 12 november 2008

Nieuwsbrief preventie zware ongevallen

 12 november 2008

Beste,

De Afdeling van het toezicht op de chemische risico's heeft enige tijd geleden beslist dat zij meer wil doen om lessen uit procesongevallen te verspreiden. Bij ongevalonderzoek stelt zij immers nog regelmatig vast dat oorzaken van ongevallen zich blijven herhalen.

Daarom werden een aantal procesongevallen geselecteerd waarvoor een nota “lessen uit ongevallen” werd opgesteld. U vindt deze nota's "lessen uit ongevallen" samen met een aantal oudere nota's op de pagina "lessen uit ongevallen" op onze website.

De nieuwe nota's met lessen uit ongevallen bevatten telkens een korte beschrijving van het ongeval en wijzen op een aantal lessen die uit het ongeval getrokken werden.

In de toekomst zal de Afdeling van het toezicht op de chemische risico's telkens een nota "lessen uit ongevallen" opstellen als zij het zinvol vindt om de lessen uit een procesongeval te verspreiden.

Deze nieuwsbrief is een initiatief van de Afdeling van het toezicht op de chemische risico's van de
FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
E. Blerotstraat, 1 - 1070 Brussel
e-mail: crc@werk.belgie.be 
www.werk.belgie.be/acr

Verantwoordelijke uitgever: Pierre-Paul Maeter
©FOD WASO 2008 - Privacy 

Wenst u deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Schrijf u dan uit op de nieuwsbriefpagina.

Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap - Bescherming van persoonsgegevens