NL | FR | EN | DE
Contact | Nieuws | Nieuwsbrief | Geavanceerd zoeken     .be
Naar Startpagina
Zoeken

Nieuwsbrief preventie zware ongevallen - 17 februari 2014

 

Nieuwsbrief preventie zware ongevallen 

17 februari 2014

Beste,

U kan op onze website (http://www.werk.belgie.be/acr) onder de rubriek "Publicaties in ontwikkeling" de discussieversie van het nieuwe inspectie-instrument "Beheersen van degradatie van omhullingen" vinden.

Gedurende een periode van ongeveer drie maanden kan iedereen zijn opmerkingen en suggesties bij dit discussiedocument per e-mail overmaken aan de inspectiediensten (contactadres: peter.vansina@werk.belgie.be).

De inspraakperiode wordt afgesloten met een overlegvergadering waarin geïnteresseerden hun opmerkingen en bedenkingen kunnen bespreken met het projectteam dat het inspectie-instrument heeft ontwikkeld. Na de inspraakperiode zal het document worden afgewerkt en officieel gepubliceerd.

De overlegvergadering voor het inspectie-instrument "Beheersen van degradatie van omhullingen" zal plaatsvinden op 20 mei 2014 van 09u30 tot 12u00 in het gebouw van de FOD WASO aan het Zuidstation, Ernest Blerotstraat, 1070 Brussel.

Wie aan de vergadering wil deelnemen, wordt verzocht zich in te schrijven via e-mail vóór 12 mei 2014 (contactadres: peter.vansina@werk.belgie.be). Wij verwachten eveneens dat de deelnemers ten laatste tegen 12 mei 2014 via deze weg ons de vragen en opmerkingen bezorgen die ze willen aan bod laten komen in de vergadering.

 

Deze nieuwsbrief is een initiatief van de Afdeling van het toezicht op de chemische risico's van de
FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
E. Blerotstraat, 1 - 1070 Brussel
e-mail: crc@werk.belgie.be
www.werk.belgie.be/acr
Verantwoordelijke uitgever: Pierre-Paul Maeter
©FOD WASO 2014 - Privacy
 

Wenst u deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Schrijf u dan uit op de nieuwsbriefpagina. 

Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap - Bescherming van persoonsgegevens