NL | FR | EN | DE
Contact | Nieuws | Nieuwsbrief | Geavanceerd zoeken     .be
Naar Startpagina
Zoeken

Nieuwsbrief preventie zware ongevallen - 15 december 2017

Nieuwsbrief preventie zware ongevallen 

15 december 2017

Beste,

U kan op onze website onder de rubriek “Publicaties in ontwikkeling” de discussieversie van het nieuwe inspectie-instrument “Beperken van schade door brand” vinden.

De bedoeling van dit instrument is om na te gaan of de exploitant de nodige maatregelen heeft genomen om schade door brand te beperken in procesinstallaties en in de gebouwen waarin procesinstallaties staan opgesteld.

De vragenlijst is zowel van toepassing op productie-installaties als op opslagtanks. Magazijnopslag valt buiten het toepassingsgebied van dit inspectie-instrument.

Gedurende een periode van ongeveer drie maanden kan iedereen zijn opmerkingen en suggesties bij dit discussiedocument per e-mail overmaken aan de inspectiediensten (contactadres: peter.vansina@werk.belgie.be).

De inspraakperiode wordt afgesloten met een overlegvergadering waarin geïnteresseerden hun opmerkingen en bedenkingen kunnen bespreken met het projectteam dat het inspectie-instrument heeft ontwikkeld. Na de inspraakperiode zal het document worden afwerkt en officieel gepubliceerd.

De overlegvergadering voor het inspectie-instrument “Beperken van schade door brand” zal plaatsvinden op 17 april 2018 van 09u15 tot 12u00 in het gebouw van de FOD WASO aan het Zuidstation, Ernest Blerotstraat, 1070 Brussel.

Wie aan de vergadering wil deelnemen, wordt verzocht zich in te schrijven via e-mail vóór 30 maart 2018 (contactadres: peter.vansina@werk.belgie.be). Wij verwachten eveneens dat de deelnemers ten laatste tegen 30 maart 2018 via deze weg ons de vragen en opmerkingen bezorgen die ze willen aan bod laten komen in de vergadering. 

 

Deze nieuwsbrief is een initiatief van de Afdeling van het toezicht op de chemische risico's van de
FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
E. Blerotstraat, 1 - 1070 Brussel
e-mail: crc@werk.belgie.be
www.werk.belgie.be/acr
Verantwoordelijke uitgever: Jan Vanthuyne
©FOD WASO 2017 - Privacy
 

Wenst u deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Schrijf u dan uit op de nieuwsbriefpagina. 

Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg - Gebruiksvoorwaarden - Bescherming van persoonsgegevens - Sitemap

AnySurfer, Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites