NL | FR | EN | DE
Contact | Nieuws | Nieuwsbrief | Geavanceerd zoeken     .be
Naar Startpagina
Zoeken

Gebruik van de e-Box : toegang tot de documenten en waarschuwingse-mail

Toegang tot de documenten in de e-Box als verantwoordelijke sociale verkiezingen  

In juni werd een eerste document over de sociale verkiezingen 2016 verstuurd naar de e-Box van de ondernemingen die in 2012 sociale verkiezingen hebben georganiseerd. In november zullen ook de toegangscodes voor de webapplicatie via de e-Box verstuurd worden. 
Heeft u als verantwoordelijke sociale verkiezingen binnen uw onderneming nog geen toegang tot deze documenten ?
   

Neem dan zo snel mogelijk contact op met de Toegangsbeheerder van de e-Box binnen uw onderneming.  

De documenten over de sociale verkiezingen zijn immers beschermde documenten. De Toegangsbeheerder heeft toegang tot alle documenten over de sociale verkiezingen. Hij/zij kan u, als verantwoordelijke sociale verkiezingen binnen uw onderneming, het toegangsrecht tot deze documenten verlenen.  

In de gids Toegangsbeheer voor ondernemingen en organisaties  vindt u alle informatie over het toegangsbeheer van de e-Box.  

Toegang tot de waarschuwingse-mail  

Wanneer er een nieuw document in de e-Box van de onderneming wordt geplaatst – of het nu gaat over een document betreffende de sociale verkiezingen of een document van een andere toepassing van de e-Box – zal de Toegangsbeheerder van de e-Box een waarschuwingse-mail ontvangen.  

De beheerders van de toepassing sociale verkiezingen ontvangen deze waarschuwingsberichten niet.   
 

Het is bijgevolg aan te raden dat:

  • De Toegangsbeheerder, indien hij zelf niet de bestemmeling van deze berichten is, de berichten doorstuurt naar de verantwoordelijke sociale verkiezingen;
  • De Beheerders van de toepassing sociale verkiezingen regelmatig de e-Box consulteren om na te gaan of er een nieuw document is aangekomen.  

Het goed opvolgen van de waarschuwingsberichten is vooral belangrijk tijdens de periode van indiening van kandidaturen.

Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap - Bescherming van persoonsgegevens