NL | FR | EN | DE
Contact | Nieuws | Nieuwsbrief | Geavanceerd zoeken     .be
Naar Startpagina
Zoeken

Preventie van musculoskeletale aandoeningen (MSA) in de bouwsector

Preventie van musculo-skeletale aandoeningen (MSA) in de bouwsectorDit handboek voor de preventie van musculoskeletale aandoeningen in de bouwsector werd ontwikkeld in het kader van het project MUSCULOSKELETALE AANDOENINGEN (MSA). De Algemene Directie Humanisering van de Arbeid van de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg is promotor van dit project. Het project wordt gesteund door het Europees Sociaal Fonds.
Dit handboek belicht musculoskeletale aandoeningen in de bouwsector door volgende aspecten te behandelen: de omvang van de problematiek in de sector, de risicofactoren en de maatregelen voor preventie (ergonomische oplossingen, het aannemen van de goede houdingen/bewegingen en het onderhouden van de lichamelijke conditie). 

Doelpubliek : professionelen uit de bouwsector, preventieadviseurs, arbeidsgeneesheren, leden van de comités voor preventie en bescherming op het werk

Brochure: 2015, 21 x 29,5 cm, 104 pagina’s (D/2015/1205/18)

Met de onderstaande bestelbon kan je 1 exemplaar van deze brochure bestellen. Voor het bestellen van een grotere hoeveelheid kan je de werkwijze nalezen in de rubriek Publicatie aanvragen.

Preventie van musculoskeletale aandoeningen (MSA) in de bouwsector (PDF, 7,3 MB)
Bestel de publicatie

Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap - Bescherming van persoonsgegevens