NL | FR | EN | DE
Contact | Nieuws | Nieuwsbrief | Geavanceerd zoeken     .be
Naar Startpagina
Zoeken

Werken in de gezinszorg: instrumenten en goede praktijken ter verbetering van de arbeidssituatie van verzorgenden

Deze publicatie volgt op het eerder uitgebrachte Proxima-onderzoeksproject. Ze bevat een inventaris van de instrumenten en goede praktijken in de sector van de thuishulp die gerepertorieerd werden in België maar ook in Nederland en enkele Franstalige landen. De presentatie is opgebouwd rondom de zes actiedomeinen die reeds leidraad vormden van de aanbevelingen van het onderzoeksproject. Op die manier worden instrumenten en goede praktijken voorgesteld inzake leeftijdsbewust personeelsbeleid, aangepaste werkorganisatie, preventie van risico’s, ondersteuning van de verzorgende, afspraken met cliënten en waardering van het beroep.

Doelgroep: werkgevers, personeelsdiensten, preventieadviseurs

Brochure: 2007, 15 x 21 cm, 136 bladzijden (D/2007/1204/47)

Met de onderstaande bestelbon kan je 1 exemplaar van deze brochure bestellen. Voor het bestellen van een grotere hoeveelheid kan je de werkwijze nalezen in de rubriek Publicatie aanvragen.

Werken in de gezinszorg: instrumenten en goede praktijken ter verbetering van de arbeidssituatie van verzorgenden deel 1 (PDF, 1,7 MB)
Werken in de gezinszorg: instrumenten en goede praktijken ter verbetering van de arbeidssituatie van verzorgenden deel 2 (PDF, 802 KB)
Werken in de gezinszorg: instrumenten en goede praktijken ter verbetering van de arbeidssituatie van verzorgenden deel 3 (PDF, 1,3 MB)
Bestel de publicatie

Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap - Bescherming van persoonsgegevens